Наомі Кемпбелл привітає Мохаммеда Аль Туркі з днем народження у соцмережах

Наомі Кемпбелл вітає Мохаммеда Аль Туркі з днем народження

54-річна британська супермодель Наомі Кемпбелл знову звернулася до арабського мультимільйонера Мохаммеда Аль Туркі. Цього разу привітала його з днем народження 3 липня 2024 року у своєму Instagram.

«З днем народження, Мо! Нехай цей день принесе тобі нові починання у всьому, що ти робиш. Ти один з найвідданіших, кого я знаю… І ти наша обрана сім’я. Ми любимо тебе, Наомі», — написала Наомі, додавши знімок з кінопродюсером.

Що про це кажуть

Окрім цього, супермодель репостнула допис самого Аль Туркі, де він вітав її з днем народження у травні цього року. Вони були помічені разом на численних виїздних подіях, зокрема на Каннському кінофестивалі 2023 року, Паризькому тижні моди у 2022 та 2023 роках, а також на різних ексклюзивних вечірках.

Хоча вони мають багато спільних друзів і подій, офіційно Наомі не коментує своє особисте життя. Супермодель зосереджена на вихованні своїх двох дітей — трирічної доньки та однорічного сина, які народилися за допомогою сурогатних матерів.

«Це не роман — усі її друзі знають, що насправді він закоханий в іншу модель і має стосунки з нею. Наомі самотня і зосереджена на своїх дітях і тверезості», — розповіла подруга супермоделі.