Укрзалізниця піднімає ціни на постільну білизну в поїздах вперше за 5 років

Укрзалізниця оновлює тарифи на постільну білизну у пасажирських потягах. Це перше збільшення протягом 5 років. Тепер пасажири отримають вищу якість обслуговування.

Нові тарифи на постільну білизну

З 22 травня вартість постільної білизни у плацкартних та купейних вагонах збільшиться до 80 грн (порівняно з 50 грн раніше), а в вагонах СВ — до 120 грн (порівняно з 60 грн раніше).

Укрзалізниця завершила процес заміни постільної білизни у поїздах перед внесенням цих змін до тарифів. До кінця червня планується завершити заміну матраців та подушок на всіх дальньомагістральних маршрутах. Крім того, компанія провела консультації з провідними виробниками та постачальниками перед закупівлею нових комплектів, щоб покращити стандарти і врахувати кращі практики ринку, що підвищить комфорт пасажирів та збільшить тривалість служби продукції.

Незважаючи на продовжену агресію з боку ворога, Укрзалізниця продовжує зосереджуватися на покращенні обслуговування пасажирів. Крім того, компанія активно розвиває власний мобільний додаток, програму лояльності та зони для дітей і осіб з обмеженими можливостями.

Укрзалізниця також зберігає соціально важливі тарифи на внутрішні залізничні перевезення на рівні до кризового періоду і безкоштовно здійснює регулярні евакуаційні та медичні перевезення.