Tecno представила Mega Mini Gaming G1 на MWC 2024: Найкомпактніший ігровий ПК у світі

Найменший геймінговий ПК у світі

На виставці MWC 2024 був представлений продукт, який вже привернув увагу багатьох геймерів. Компанія Tecno випустила Mega Mini Gaming G1, називаючи його найменшим геймінговим ПК у світі. Це пристрій вражає продуктивністю і стильним дизайном.

Вражаючі технічні характеристики

Mega Mini Gaming G1 обладнаний процесором Intel Core Ultra та графічним процесором RTX 4060 від Nvidia, що забезпечує високу продуктивність для найвимогливіших ігор на ринку. З підтримкою процесора Core i9 13900H 13-го покоління з функцією Turbo Boost і тактовою частотою до 5,4 ГГц.

Унікальна конфігурація

Незважаючи на свої компактні розміри, Mega Mini Gaming G1 має унікальну конфігурацію: 32 ГБ оперативної пам’яті DDR5, 1 ТБ пам’яті, підтримку Wi-Fi 6E, Thunderbolt 4 і підключення Oculink. Крім того, він обладнаний невеликим монохромним екраном, що відображає основні статистичні дані про використання обладнання.

Елегантний дизайн і висока ефективність

Дизайн Mega Mini Gaming G1 представляє собою металевий корпус зі скляною передньою панеллю та водяним охолодженням. RGB-підсвітка та вентиляція всередині дозволяють насолоджуватися тривалими ігровими сесіями без перегріву.